Så här tar du bort fästingar på rätt sätt från din hund

Hundkamera Bäst i Test 2023: Håll Koll på Din Bästa Vän

Vi går igenom de bästa hundkamerorna på marknaden 2023, och hjälper dig att göra ett informerat val som passar både dig och din hund bäst.

Varför behöver du en hundkamera?

En hundkamera är inte bara ett verktyg för att se vad din hund gör när du inte är hemma, utan den erbjuder även en rad andra fördelar. För det första ger den dig sinnesro. Du kan enkelt kolla till din hund under dagen, se till att allt är okej, eller till och med kommunicera med din hund via inbyggd mikrofon och högtalare på vissa modeller.

En annan stor fördel är möjligheten att övervaka din hunds beteende. Genom att studera hur din hund beter sig när den är ensam kan du upptäcka eventuella tecken på ångest eller andra beteendeproblem och agera därefter. Det kan också vara ett utmärkt verktyg för att övervaka din hunds hälsa, särskilt om den har en medicinsk åkomma som kräver regelbunden övervakning.

Faktorer att överväga när du köper en hundkamera

När du överväger att köpa en hundkamera är det viktigt att tänka på några nyckelfaktorer som kan påverka ditt beslut. Nedan är några aspekter du bör ha i åtanke för att säkerställa att du väljer den bästa hundkameran för dina behov:

1. Bild- och Ljudkvalitet för husdjurskamera med full hd

 • Säkerställ att kameran erbjuder högupplöst bildkvalitet (full hd)och klar ljudupptagning. Detta gör att du kan se och höra din hund tydligt, vilket är särskilt viktigt om du behöver övervaka din hunds hälsa eller beteende.

2. Mobil App och Anslutning wi fi

 • Kontrollera om kameran kommer med en lättanvänd mobilapp och har stabil och pålitlig Wi-Fi-anslutning. Detta gör det möjligt för dig att enkelt komma åt kamerafeeds var som helst och när som helst när du inte är hemma.

3. Rörelsedetektering för hundkameror för att hålla koll

 • En hundkamera med rörelsedetekteringsfunktion kan automatiskt meddela dig om din hund är aktiv. Detta är användbart om du vill övervaka din hund när du inte är hemma.

4. Hundkamera med Tvåvägskommunikation, prata med hunden

 • Välj en husdjurskamera med tvåvägskommunikationsfunktion så att du kan prata med din hund och höra dess respons. Detta är ett bra sätt att lugna en orolig hund på distans.

5. Pris på hundkamera

 • Priset är en annan viktig faktor att överväga. Jämför funktioner och priser för att hitta en hundkamera som erbjuder bäst värde för pengarna.

6. Extra Funktioner med bästa kameran

 • Överväg extra funktioner som nattvision, möjlighet att spela in videoklipp, eller integrerade leksaker eller godisautomater som kan underhålla din hund när du inte är där.

Genom att ha dessa faktorer i åtanke kan du göra ett informerat val och hitta en hundkamera som uppfyller både dina och din hunds behov.

Topplista hundkamera 2023

 1. PetCube Bites 2 Lite

 2. PetCube 110° Hundkamera med Ljud

 3. PetTec 360° Hundkamera

 4. Blurams 360° Hundkamera med 2K-Upplösning

 5. MUBVIEW 360° Hundkamera med 2K-Upplösning

1.PetCube Bites 2 Lite

PetCube Bites 2 Lite

Upplev Världen Genom hunden

PetCube Bites 2 Lite Husdjurskamera är en teknologisk revolution för dig som husdjursägare, och ger dig möjlighet att dyka in i ditt husdjurs värld även när du inte är hemma. Upptäck deras naturliga beteenden och håll dig informerad om deras välbefinnande var du än är.

Fångst av Beteende och Närvaro på Distans

Bemöter ditt husdjur beteendeproblem? Använd vår kamera för att dokumentera och analysera deras agerande och erhåll värdefulla insikter eller dela med experter för rådgivning och stöd. Försäkra dig om att din fyrbenta vän mår bra genom att alltid ha ett öga på dem.

Kommunikation och Belöning på Dina Villkor

Tack vare en inbyggd mikrofon och högtalare kan du interagera med ditt husdjur på ett personligt sätt. Använd vår innovativa godisutkastare för att glädja och belöna dem med snacks, vilket du enkelt styr via appen på din telefon.

Teknisk Elegans för Perfekt Översikt

PetCube Bites 2 Lite är utrustad med en 160° synvinkel, 1080p HD-upplösning och 8x zoom för oöverträffad bildkvalitet och täckning. Den är enkel att installera, ansluter smidigt till Wi-Fi och kan placeras eller monteras för optimal positionering.

Smarta Lösningar för Extra Trygghet

Öka din och ditt husdjurs trygghet genom att teckna ett abonnemang hos PetCube. Få smarta notifikationer genom AI-teknologi som larmar dig om potentiellt bus och lär dig att skilja mellan husdjur och människors rörelser och ljud. Inspela och spara rörelseaktiverade händelser för att alltid ha koll på ditt husdjurs dagliga äventyr.

Bortom En Bara Kamera

PetCube Bites 2 Lite är inte bara en kamera – det är en helhetslösning för att hålla din fyrbenta vän glad, trygg och nära, även på avstånd. Dela viktiga och roliga ögonblick med familj och vänner och skapa en oöverträffad koppling till ditt husdjur, oavsett var du befinner dig. Med PetCube Bites 2 Lite är du aldrig långt ifrån ditt älskade husdjur.

2. PetCube 110° Hundkamera med Ljud

PetCube 110°

Håll Kontakten med Ditt Husdjur Var du Än Är

Upplev en elegant och diskret lösning för dig som ägare att vara nära dina fyrbenta vänner, även på avstånd. Med PetCube 110° hundkamera med ljud kan du hålla dig uppdaterad om dina husdjurs dagliga sysslor när du inte är hemma och till och med interagera med dem via kamerans inbyggda mikrofon och högtalare!

Förstå Ditt Husdjurs Dag

Bekymrar du dig för ditt husdjur när du inte är hemma? Med PetCube Hundkamera kan du övervaka ditt hem och ditt husdjur med en kristallklar 1080p HD-bild och 8x zoom. Se om ditt husdjur hittar på något bus och kommunicera med dem direkt genom din mobil.

Nyckelfunktioner:

 • 110° Synfält: Få en bred överblick över rummet så inget undgår din uppmärksamhet.

 • Tvåvägskommunikation: Prata och interagera med ditt husdjur när som helst.

 • Magnetisk Bas: Enkelt att placera på vägg eller tak.

 • Ett Års Garanti: För din trygghet och tillfredsställelse.

Exklusiva Fördelar med Abonnemang

Utöka din upplevelse genom att teckna ett abonnemang med PetCube. Med abonnemang får du tillgång till Smart Alert, där AI-teknologi skickar notifikationer om ditt husdjur är på väg att hitta på bus. Kameran kan även känna igen olika ljud och rörelser och skilja mellan husdjur och människor.

Dessutom erbjuder PetCube rörelseaktiverade inspelningar, så du aldrig missar en viktig händelse och kan dela dina videor med vänner och familj.

Mervärde för Dig och Ditt Husdjur

En hundkamera är inte bara en säkerhetsåtgärd. Det är ett utmärkt verktyg för att dokumentera ditt husdjurs beteende och få insikter för att förbättra deras välbefinnande. Visa videoklipp för din veterinär eller beteendespecialist om du märker något ovanligt.

Sätt din sinnesro först och försäkra dig om att ditt husdjur har det bra med PetCube Hundkamera. Fånga de oförglömliga ögonblicken och dela glädjen med dina nära och kära, men ssshhh… nämn inget för chefen!

Med PetCube är du aldrig långt borta från ditt husdjur. Upptäck en ny värld av interaktion och omtanke idag!

3. PetTec 360°

PetTec 360° hundkamera

Bli Alltid Närvarande i Ditt Husdjurs Liv

Introducerar PetTec 360° Hundkamera, din ultimata partner för att säkerställa ditt husdjurs trygghet och lycka, dag som natt. Njut av full kontroll och interaktivitet med din fyrbenta vän, direkt genom den kostnadsfria appen tillgänglig för både iOS och Android.

Alltid Upptagen, Aldrig Oinformerad

Med en enkel blick i appen, håll dig kontinuerligt uppdaterad om ditt husdjurs välbefinnande. Vår 360° roterande och lutande kamera är WiFi-baserad, fungerar i 2,4 GHz-nätverk, och erbjuder fullständig täckning och flexibilitet.

Bekymmersfri Tillsammans med PetTec

Glöm oro och osäkerhet när ditt husdjur är ensamt hemma. Vår sofistikerade rörelse- och ljuddetektering med tre justerbara känslighetsnivåer informerar dig omedelbart om eventuell oro i ditt hem. Strömma live och håll alltid en nära kontakt med ditt husdjur.

Interaktion på Din Tid

Utnyttja tvåvägskommunikation för att kommunicera och interagera med ditt husdjur. Kalla på din vän till kameran och dela dessa värdefulla ögonblick med familj och vänner direkt från appen. Med dag- och nattseende missar du aldrig en stund.

Design och Funktion i Harmoni

PetTec Cam är inte bara funktionell, utan också estetiskt tilltalande. Den är diskret, kompakt och integrerar smidigt i alla miljöer. Justera eller montera kameran enkelt på väggen eller taket för optimal vy.

Mer Än Bara en Kamera

Njut av en rad imponerande funktioner:

 • Full HD-upplösning i 1080p för kristallklara bilder.

 • Vidvinkelobjektiv och zoom för komplett överblick.

 • Möjlighet att infoga ett mikro-SD-minneskort för direkt lagring på kameran.

Var Alltid Nära, Med PetTec

Upplev den ultimata harmonin av teknologi och omtanke med PetTec 360° Hundkamera. Gör din och ditt husdjurs vardag enklare, tryggare och fylld av gemenskap, oavsett var du befinner dig. Med PetTec är du aldrig långt borta från ditt älskade husdjur.

4. Blurams 360° Hundkamera med 2K-Upplösning

Se Allt, Missa Inget

Med Blurams 360° Hundkamera, blir din inomhussäkerhet och husdjursövervakning en lek. Upplev fullständig 360° täckning och intelligenta rörelsespårningsfunktioner, och få omedelbara meddelanden vid upptäckt av aktivitet eller ljud, allt via en praktisk mobilapp.

Panorama och Full Kontroll

Använd Blurams-appen för att enkelt styra kamerans panorering och lutning, säkerställande att ingen vinkel i ditt hem förblir osedd. Den högkvalitativa 2K-upplösningen levererar exceptionell bildkvalitet, och fångar varje detalj med perfekt klarhet.

Natt eller Dag, Håll Ditt Hem Säkert

Förbättrat nattseende med ett imponerande infrarött intervall på upp till 5 meter garanterar att ditt hem och dina älskade husdjur är säkert skyddade dygnet runt.

Kristallklar Kommunikation

Med inbyggd mikrofon och högtalare som minskar bakgrundsbuller, kommunicera enkelt och klart med din familj och husdjur, oavsett var du är. Multivisningsfunktioner i Blurams-appen låter dig hålla koll på upp till fyra live-strömmar samtidigt.

Smidig Integration med Smarta Assistenter

Upplev sömlös anslutning med Alexa och Google Assistant, och styr din Blurams 360° kamera med enkla röstkommandon. Dess IFTTT-kompatibilitet låter dig integrera med en mängd andra smarta enheter, förbättrande din hemautomatisering ytterligare.

Lagringslösningar för Varje Behov

Välj mellan molnbaserad eller lokal lagring för dina videoinspelningar. Blurams erbjuder kontinuerlig inspelning i molnet, och minimerar risken för förlorade videoklipp, samtidigt som den ger snabb och effektiv sökfunktion för specifika händelser. För de som föredrar lokal lagring, stöder kameran micro SD-kort på upp till 128 GB (säljs separat).

Med Blurams 360° Hundkamera, är ditt hem och dina husdjur alltid inom synhåll, dag som natt.


5. MUBVIEW 360° Hundkamera med 2K-Upplösning

MUBVIEW 360° Hundkamera med 2K-Upplösning

Exklusiv Bildkvalitet för Optimal Säkerhet

Upplev överlägsen övervakning med MUBVIEW 360° Hundkamera, som erbjuder enastående 2K-bildkvalitet (2560×1440) för att fånga varje detalj med otrolig skärpa. Inget undgår denna kamera, och du kan känna dig säker på att ditt hem och dina älskade är skyddade.

Intelligent Rörelsespårning för Omedelbara Aviseringar

Med smarta rörelsealgoritmer spårar och följer kameran aktiviteter i realtid, och skickar snabba aviseringar direkt till din telefon. Ständigt alert och alltid redo att informera dig om ovanlig aktivitet.

Heltäckande 360° Perspektiv

Med förmågan att panorera 355° horisontellt och tilta 90° vertikalt, ger MUBVIEW kameran dig en fullständig 360° täckning av ditt hem, utan blinda fläckar och dolda områden. Full kontroll och översikt, alltid.

Perfekt för Husdjur och Familj

Utrustad med tvåvägskommunikation och avancerade ljud- och rörelsesensorer, är denna kamera det optimala valet för att övervaka både bebisar och husdjur. Håll ett öga på dina nära och kära, och säkerställ deras välbefinnande oavsett var du är.

Exceptionell Nattsyn för 24/7 Övervakning

MUBVIEW’s kamera skyr inget mörker. Med avancerad infraröd teknik och kraftfulla IR-LED-lampor, erbjuder kameran klara och tydliga bilder även i totalt mörker, och garanterar oförtröttlig övervakning dygnet runt.

Med MUBVIEW 360° Hundkamera, är ditt hem, din familj och dina husdjur alltid i säkra händer, dag som natt.

6. Kerbl 350°: Övervakningskamera för Hundar

Kerbl 350°: Övervakningskamera för Hundar

Känner du oro för ditt husdjur när du inte är hemma? Kerbl 350° Övervakningskamera är din fullkomliga lösning. Håll ögonen på din fyrbenta vän, oavsett om det gäller hundträning, kommande kattungar eller bara allmän nyfikenhet.

Nå Ditt Husdjur Realtid, Från Var Som Helst

Få högupplöst, realtidsvy över dina husdjur med ett omfattande synfält på 350° horisontellt och 50° vertikalt. Använd webbläsaren eller den kostnadsfria appen, tillgänglig både på AppStore och Google Play, för att kontrollera kameran när som helst.

Snabb och Enkel Installation

Ingen krångel, ingen stress. Snabb installation via LAN/WLAN gör att du omedelbart kan börja använda din Kerbl övervakningskamera.

Allsidiga Funktioner för Optimal Övervakning

 • Rörelsedetektering och Inspelningsfunktion: Få notifikationer vid rörelse och spela in viktiga ögonblick.

 • Infrarött Mörkerseende: Upp till 10 meter räckvidd för tydlig bild även i totalt mörker.

 • Tvåvägsljudsystem: Inte bara lyssna, men också prata med din hund.

 • Multi-Användare: Låt upp till fyra personer hantera kameran samtidigt.

Bevara och spara dina minnen

Använd micro SD-kortplatsen för video- eller bildinspelning (minneskort ingår ej) och försäkra dig om att du aldrig missar ett minnesvärt ögonblick.

Med Kerbl 350° Övervakningskamera, får du inte bara fred och lugn, men även möjligheten att vara nära ditt husdjur, varje stund, var du än befinner dig.

7. Eyenimal 270°: Den Ultimata Övervakningskameran för Hundar

Alltid i Kontakt med Ditt Husdjur

Med Eyenimal 270° Övervakningskamera för hundar behöver du aldrig oroa dig för ditt husdjur när du inte är hemma. Övervaka ditt husdjur oavbrutet, oberoende av din position och få insikt i ditt husdjurs beteende i realtid.

Kompatibilitet och Tillgänglighet

Denna full HD-kamera garanterar kompletta insyn och är kompatibel med datorer, surfplattor, samt iOS och Android-enheter. Detta säkerställer att du alltid har tillgång till livebilder av ditt husdjur oavsett din enhet.

Smart Rörelsedetektering för att hålla koll

Utrustad med ett avancerat rörelsedetekteringssystem, får du omedelbara realtidsnotifikationer till din app. Var den första att veta om ditt husdjurs rörelser och beteenden genom Eyenimal-appen.

Bred Rotationsvinkel

Med en imponerande horisontell och vertikal rotation på 270° respektive 80°, kan du enkelt justera kamerans vinkel på distans, så att du alltid har bästa möjliga vy över ditt husdjur och dess omgivning.

Flexibel Placering

Montera kameran på väggen eller placera den på en möbel enligt ditt behov och önskemål. Eyenimal 270° kamera är designad för att smidigt passa in i ditt hem och ge optimal övervakning.

Eyenimal 270° Övervakningskamera erbjuder dig lugn och ro, samtidigt som den ger dig möjlighet att ständigt vara nära ditt älskade husdjur, även på distans. Din perfekta partner för effektiv och pålitlig husdjursovervakning!

Syftet med Hundkameror och Anledningar till Att Använda En

1. Övervaka Busiga Hundar

Hundkameror hjälper dig att övervaka busiga eller destruktiva hundar, och ger dig möjlighet att korrigera deras beteende på avstånd. Det handlar om att dirigera deras uppmärksamhet åt rätt håll, utan att skapa ytterligare stress eller ångest.

2. Övervaka Ett Sjukt Husdjur

För sjuka eller återhämtande husdjur erbjuder hundkameror en möjlighet för dig att hålla ett öga på deras tillstånd och ge tröst genom din röst och ditt ansikte, vilket kan vara lugnande för ett sjukt husdjur.

3. Tillhandahålla Stimulans

Motverka tristess och dåligt beteende genom att använda din hundkamera för att engagera och underhålla din hund när du inte är hemma. Med funktioner som godisutdelare kan du även belöna din hund på avstånd.

4. Träning

Använd din hundkamera som ett verktyg för att träna din hund. Hundkameror med varningsfunktioner kan informera dig om din hunds beteende, tillåter dig att kalla dem till kameran och ge instruktioner och belöningar.

5. Ha Kul och Leka

Lek och engagera din hund på nya, innovativa sätt med en hundkamera, förstärk din koppling och ha roligt tillsammans, även på distans.

6. Spionera

Få en inblick i vad ditt husdjur gör när du inte är hemma, och njut av de roliga och ibland konstiga aktiviteterna de hittar på.

Vanliga Frågor om Hundkameror

– Kan Husdjurskameror Hackas?

Ja, som alla enheter löper de risk för hackning. För att motverka detta, välj kameror med starka säkerhetsfunktioner, lösenordsskydd och regelbundna säkerhetsuppdateringar.

– Är de Värda Att Köpa?

För många husdjursägare, definitivt ja. De kan vara en ovärderlig källa till sinnesro och till och med rädda liv i nödsituationer.

– Hjälper de Hundar med Separationsångest?

Resultaten varierar, men övervakning och möjligheten att interagera med din hund på distans kan vara lugnande för vissa hundar.

– Håller de Hundar Säkrare?

Ja, genom att ge dig realtidsinformation om din hunds aktiviteter och välbefinnande, kan hundkameror hjälpa till att hålla din hund säkrare.

– Kan Man Använda en Säkerhetskamera för Hundar?

Ja, men de kommer ofta utan några av de hundspecifika funktionerna som en godisutdelare.

– Fungerar de med en Mobiltelefon?

De flesta moderna hundkameror har smartphone-kompatibilitet, ofta via en app, vilket ger dig enkel och bekväm åtkomst.

Hundkameror erbjuder mer än bara en inblick i din hunds dag. De erbjuder lugn och ro, utökad säkerhet, och möjligheter för interaktion och träning, vilket hjälper till att stärka bandet mellan dig och din hund, även när du inte är hemma. Genom att överväga dina och din hunds specifika behov, kan du välja den hundkamera som bäst uppfyller dem och förbättrar din hunds livskvalitet och säkerhet.

Jag heter Anna Johansson och är skribent på djurex.se. Jag har alltid varit en djurälskare och har vuxit upp med hundar och katter. Jag kan inte minnas någon tid då vi inte hade ett djur i huset

Jag anser att djur är fantastiska varelser som förtjänar vår kärlek och respekt, och jag brinner för djurens välbefinnande. Jag tycker också att det är så viktigt att lära sig om djur och deras behov så att vi kan ge dem bästa möjliga vård.Jag delar alltid gärna med mig av min kunskap om djur till andra, och jag hoppas kunna hjälpa människor att skapa bättre relationer med sina djurkamrater.

KATEGORIER

Fästingmedel hund

Fästingmedel hund

Fästingmedel hund Fästingmedel för hundar är ett vanligt verktyg för att skydda din hund mot fästingar och de sjukdomar de kan överföra. Det finns olika

Läs mer »

Lämna ett svar